Over Balance

Balance Personal Training

Je vindt Balance Personal Training in Zeist. Daar beschikken we over een mooie trainingsruimte en een ruimte voor coachinggesprekken, lezingen of om gewoon even bij te praten met jouw coach onder het genot van een kopje koffie. Iedereen is er welkom. Of je nu een mooier lichaam wilt of meer energie of wilt herstellen van een vervelende blessure. En of je nu een ervaren fitness’er bent of niet, iedereen heeft z’n eigen redenen om naar Balance te komen. Kom langs. Dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen om te komen waar je wilt.

Waar staat Balance voor?

Onze trainers staan er elke dag om mensen te helpen om meer uit het leven te halen. Om jou te helpen, op weg naar een levensstijl waarmee je de doelen bereikt. Wat die ook zijn. Een levensstijl die ondersteunt wie je bent. Your goal is our mission!

Team van vijf trainer-coaches

Niet één maar wel vijf ervaren trainers staan voor je klaar. Soms heb je behoefte aan een vaste coach. En soms is het handig om de ervaring van verschillende trainers in te zetten. We bekijken altijd wie jou op dit moment het best kan helpen om te bereiken wat je wilt.  

Personal training in Zeist

Balance Personal Training is een begrip in Zeist en omstreken. Veel sporters uit de omgeving en atleten uit het hele land, weten Imro Beuk en Sandra van de Kamp en hun team al jaren te vinden. Wil jij je ook aansluiten bij Balance? Vraag een gratis proefles aan.

 1. Oprichting Balance Personal Training

  19 mei 2004

  Met de inschrijving bij de kvk is de oprichting van Balance Personal Training een feit.

 2. Eerste bodybuilding-wedstrijd

  04 april 2010

  Imro en Sandra schitteren op hun allereerste bodybuilding-wedstrijd.

 3. Invoering Hammertimeles

  01 januari 2013

  In het nieuwe jaar begint Balance met gesprekken bij SBS. De opnames voor De Afvallers gaan van start en Imro traint en coacht de deelnemers.

 4. Eerste Hammertime-les

  07 maart 2013

  De legendarische Hammertime-lessen ontstaan.